Precious Beauty Care Behandelingen

Nieuw bij Salon Divino:

Vegan/Aloë Vera behandeling.

Precious Beauty CARE – VEGAN. De producten zijn 100% organisch, 100% biologische teelt, chemicaliën vrij, parabenen vrij, parafine vrij, hormoon vrij, niet op dieren getest, natuurlijke geuren, onverwarmde sterke ingrediënten, natuurlijke vitamine A,E,C,B,H,K,I, vol mineralen en met een effectieve werking die wij effectief inzetten tegen rimpels, eczeem, rosacea, psoriasis, schilfers, roodheid, de zeer droge huid, de baby huid en de verbrande huid.

De behandeling in de salon ziet er als volgt uit:

Reiniging, wenkbrauwen verven en epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, cupping gezichtsmassage, liftend vliesmasker, oogcrème, serum, gezichtscrème.   

De Behandeling is 69,50 en duurt ca 90 min.

Liever geen cupping gezichtsmassage? Dan is de behandeling incl manuele massage van het gezicht, hals en decolleté.

Deze behandeling is 64,50 en duurt ook ca 90 min.

Aloë Vera

→ Parabenen vrij                             → Chemicaliën vrij

→ Dierproef vrij                               → Met etherische oliën 

→ Natuurlijke geuren                      → Paraffine vrij

→ Hormoon vrij                                → Sulfaat vrij

Aloë Vera als krachtige basis

De Aloë Vera-gel (Aloë Barbadensis leaf) is de basis van de Precious Beauty Care – VEGAN lijn, geeft een verkoelend effect en werkt hydraterend. Aloë Vera verbetert de huid, vermindert rimpels, acne en erytheem (roodheden).

De geharde huidcellen worden zachter door de aangebrachte aminozuren die in de Aloë Vera gel aanwezig zijn. Dit geeft een prachtige verjonging van de huid. De aanwezige zink in de Aloë Vera wordt gebruikt als een samentrekkend middel om de poriën te verstevigen. Precious Beauty CARE gebruikt onverwarmde Aloë Vera waardoor de werking vele malen krachtiger is. Aloë Vera heeft natuurlijk vitamines A, E, B, C, H, K en I.

Natrue gecertificeerd

Onze lijn is Natrue gecertificeerd, wat betekent dat er onafhankelijke strenge controle plaatsvindt op het biologisch telen van de ingrediënten, de hoge kwaliteit van het productieproces en de zuiverheid en kwaliteit van onze Vegan producten.